Projectwedstrijd Week van de Fair Trade 2019

Doe mee en maak kans op een financiering van maximum € 4000!

Op 2 oktober 2019 geeft TDC samen met de andere Belgische fairtradespelers de aftrap voor weer een verse editie van de Week van de Fair Trade. Tien dagen lang staat fair trade in the spotlights.

We willen mensen de kans geven om fair trade te ontdekken in hun buurt. Daarom moedigen we jou aan om een fairtradeproject op te zetten met je school, in je (fairtrade)gemeente, in jouw sportclub of jeugdvereniging….

Bedenk een originele activiteit om de doelgroep die jij wilt bereiken te laten kennismaken met fair trade of de veelheid aan fairtradeproducten. Een quiz met fairtradeweetjes, een stevig debat, een lekkere kookworkshop, een modeshow… Alles kan! Wie weet maakt jouw organisatie kans op een financiering van maximum € 4000.

Als huishoudens, verenigingen, beleidsmakers, horeca, scholen... samen kiezen voor eerlijke producten kunnen we echt een verschil maken voor de producenten in het Zuiden.  Doe mee en help ons fair trade op de kaart te zetten in heel België. Zo komen we een stapje dichterbij onze uitdaging om Land van de Fair Trade te worden in 2020.

Interesse?

Lees het reglement hieronder goed door. Download het formulier, vul het in en bezorg ons per mail zowel de Word-versie als een scan met handtekening!
Jouw deelname moet ons ten laatste bereiken op 29 april (12.00).


Aandacht

  • Net als vorig jaar kan je met jouw organisatie een project indienen voor 2019 OF voor 2019 én 2020. Ontdek er meer over in het reglement
  • Voor organisaties die vertrouwd zijn met de projectwedstrijd hebben we de nieuwigheden aangeduid in het oranje en een icoontje geplaatst bij de aandachtspunten.