Fair trade in de kijker

De Week van de Fair Trade is achter de rug, maar laat dat je niet tegenhouden om fair trade in de kijker te zetten. Bestel gratis onze folder "Fair trade in een notendop" en maak promotie voor je activiteit op onze kaart.

 

Vraag gratis de folder "Fair trade in een notendop"

Het Trade for Development Centre bracht met het oog op de tiende editie van de Week van de Fair Trade een algemene plooifolder uit over eerlijke handel. De folder werd massaal aangevraagd door de deelnemende lokale projecten.

TDC koos er echter bewust voor om een algemene folder te maken, die ook gebruikt kan worden buiten de Week van de Fair Trade bij evenementen of acties rond fair trade . De folder is bedoeld voor het grote publiek en legt kort uit wat fair trade is, wat je zelf kan doen en geeft antwoord op een aantal veelgestelde vragen rond fair trade.

Initiatiefnemers zoals scholen, verenigingen, gemeenten… kunnen de folder hier downloaden of gratis aanvragen bij het Trade for Development Centre via tdcatbtcctb.org.

 

Maak promotie voor je activiteit

Orgnaniseer je een activiteit rond eerlijke of duurzame handel? Promoot dan je activiteit op onze evenementenkaart.

Hoe ga je te werk?

  • Registreer je met je mailadres en een paswoord (rechts bovenaan)
  • Eens ingelogd, kan je links bovenaan klikken op "create a project"
  • Vul alle (verplichte) velden in: je kan ook een eigen logo of flyer van je activiteit opladen
  • Sla je project op. Het komt vervolgens in onze mailbox terecht: als wij het goedkeuren, verschijnt je activiteit op ons kaartje
  • Bezoekers kunnen per gemeente, type activiteit of datum op zoek naar een activiteit in hun buurt.