Deadline projectwedstrijd uitgesteld

Omwille van de maatregelen rond het coronavirus besliste TDC om de deadline voor de projectwedstrijd uit te stellen tot na de Paasvakantie (nieuwe deadline: 26 april). De organisaties die al hun project hebben ingediend zullen dus ook even geduld moeten oefenen tot begin mei voor het resultaat. Bedankt voor jullie begrip en succes!

Gent, van eerlijke koffie naar fair fashion

In 2005 was Gent de eerste Belgische centrumstad die met de titel FairTradeGemeente mocht pronken. In 2018 kwam daar the European City for Fair and Ethical trade Award bovenop. Het fairtradetraject dat Gent aflegde, is dan ook behoorlijk indrukwekkend en een inspiratie voor andere overheden.

Projectwedstrijd Week van de Fair Trade 2020

In 2016 lanceerde TDC de uitdaging om van België het Land van de Fair Trade te maken tegen eind 2020. Worden alle doestellingen bereikt? Tijdens de volgende editie van de Week van de Fair Trade van 7 tot 17 oktober weten we meer! Doe met jouw organisatie mee aan de projectwedstrijd en help ons alle doelstellingen te behalen. Deadline voor jouw project? 20 maart 2020

Enquête verantwoorde consumptie

Hoe staan Belgen tegenover verantwoord consumeren? TDC liet een enquête uitvoeren die de kennis, attitudes, percepties en het aankoopgedrag van de Belgische bevolking in beeld probeert te brengen voor fairtrade-, ecologische, ethische, biologische en lokale producten. De studie wil de verschillen en overeenkomsten onderzoeken en op zoek gaan naar mogelijke synergieën.
4175
4164
4157
4118

Zoeken