Producenten coachen in business management

Doorheen de sessies marketingcoaching die TDC al jaren geeft aan producentengroepen kwam vaak eenzelfde probleem aan het licht: de gebrekkige kennis van business management bij deze organsaties. TDC werkte daarop een nieuwe modulereeks uit, een coaching in bedrijfsbeheer. Ontdek onze eerste ervaringen in Oeganda, Rwanda en Benin

Nieuwe deadline projectoproep TDC-coaching

TDC herlanceert de projectoproep voor een coachingtraject ter plaatse in marketing en in financieel en business management. We willen de capaciteiten van MKMO's op deze vlakken versterken. De grootste doelstelling is om zowel de omzet als het inkomen van de producenten op een duurzame manier te verhogen. De nieuwe deadline is 13 januari.

Hoe duurzaam is cacao vandaag?

Na de vele schandalen rond kinderarbeid en ten gevolge van de te lage inkomens voor cacaoproducenten engageerden grote bedrijven uit de chocoladesector zich om de duurzaamheid te verbeteren. Hoe is de situatie vandaag, zeker nadat de cacaoprijs op de wereldmarkt het voorbije jaar sterk daalde? We bezoeken een aantal TDC-projecten in Bolivia, Vietnam, Ivoorkust en Ghana.
3915
3881
3834

Zoeken